BejelentésTalálkozásom 404 ufológussal
Az idegenek köztünk vannak...

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Paszternák László találkozása 404 ufológussal

Találkozásom 404 ufológussal


Egy fiatal férfi története:Hajnal 3kor találkoztunk mert neki akkor volt jó. Kocsival voltam. Mint ne mondjak megváratta magát rendesen több mint fél órát vártam rá mire elődugta végre a pofáját. ő is kocsival jött azt mondta az enyém hagyjam ott és az övével menjünk tovább. Ez nekem nem tetszett de kénytelen voltam otthagyni a kocsim vagy 404 ott hagyott volna. Nem volt valami kedves.

Elővett egy műszert aminek radar hangja volt azzal az egész testem átnézte és a hasam környékén becsipogott azt kérdezte műtötték valaha a hasam környékén mondom nem. Akkor menjek vele mert kiválasztott vagyok. De én tudtam magamról hogy nem vagyok kiválasztott szerintem megnyomhatott egy gombot hogy a készülék bejelezzen mert nekem semmi se volt a hasamba. Azt hazudtam neki hogy találkozhassak vele de igazából nem volt a hasamba semmi. De ő csak mondta a magáét hogy ráhibáztam mert tényleg kiválasztott vagyok csak én nem tudok erről. Na mindegy beszálltam a kocsijába a szemem nem kötötte be amit érdekesnek tartottam mert mindenkinek állítólag beköti a szemét. Nekem nem kötötte be meg is kérdeztem mért nem de nem válaszolt semmit és behajtott egy erdőbe kurva sötét volt föld úton mentünk aztán megálltunk a semmi közepén mondta megérkeztünk kiszállás. Kiléptem és nem volt sehol semmi csak fák most se tudom hol a faszomba vitt sötét volt csak annyit láttam amit a kocsija fényszórója világított. Fa volt mindenhol meg bokor. Bezárta a kocsit bekapcsolt egy elemlámpát arra kért menjek vele. Nemet mondtam és elkezdi látni akartam valamit most itt az alkalom erre én mentem és bementünk egy bokorba közvetlenül utána kellett menni azt mondta ne mellette menjek mert akkor megharapja valami a lábamat és az elég fájdalmas lenne. Na mentem utána és megálltunk egy helyen ahol volt fából egy ajtó a földbe és lakat volt rajta azt kilakatolta kinyitotta abba kellett lemenni én utána mentem lefelé kellett menni magunk után vissza bezárta azt az ócska fa kaput.

Mentünk lefelé volt vagy 20 m mély. Lent jó meleg csapott meg ahhoz képest kint milyen hideg volt. Na leértünk ott volt 3 ajtó azok is lakattal voltak bezárva kinyitotta az egyiket arra kért menjek utána. Láttam egy piros kis kavicsot az egyik ajtó előtt azt felvettem beraktam a zsebembe emlékbe de ő nem vette észre. Felkapcsolta a lámpát neon lápa volt a plafonon beljebb mentünk ott egy neilon paravánba kellett bemenni ami mögött 2 asztal volt fehér meg szürke és arra kért a fehérre feküdjek fel azon vizsgál meg. Felfeküdtem erre elkezdi ne ruhástól mindent vegyek le de én nem akartam a gatyát levenni mert szégyellős vagyok aztán szerencsére azt nem kellett levenni. Jó puha volt az asztal fehér lepedő volt rajta átlátszó neilonnal letakarva ami mindig hozzátapadt a testemhez. Felvett egy neilon kesztyűt húzott a kezére és láttam injekciót vesz a kezébe tűt meg fecskendőt mondtam haver azzal mit akarsz erre elkezdi ez csak érzéstelenítő hogy ne fájjon. mondtam neki öreg azt te belém nem nyomod! Egy kis gurulós asztalon voltak ilyen éles dolgok az egyiket megfogtam belehajítottam a combjába és fájdalmába üvölteni kezdett én meg leugrottam az asztalról felkaptam a ruhámat kiszaladtam a helyiségből rohantam felfelé vissza a kijárathoz ő meg hallottam hogy jött utánam és odaértem a fa kapuhoz nem tudtam kinyitni és ő már majdnem utolért és olyan üvöltéseket csinált mint egy állat. Nem emberi hangja volt hanem egy oroszlán üvöltéshez hasonlított a hangja és odaért hozzám akkor láttam az arcát és nem emberi arca volt. vörös volt és világított a sötétbe, és morgott mint az oroszlán. Megszólalt félig emberi félig oroszlán hangon hogy te hülye nem akartalak bántani kiválasztott vagy meg akarlak menteni! Felém irányította a kezét kijött az ujjából fehér fény az rám jött és elaludtam nem tudom mitől. Amikor felébredtem a kocsimba voltam délelőtt 9 óra volt és fájt a fejem. Megnéztem a hasamat nem volt rajta semmi seb akkor kezdtem megnyugodni azt hittem csak álmodtam az egészet. De a köldököm fáj mikor előre hajolok, a pólómon vérfolt van és ami még érdekes hogy a zsebembe maradt a piros kavics.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!